نام
ایمیل
  • قابلیت انعطاف داشته باشید، تنها همین یک خصوصیت که بتوانید شیوه کار خود را تغییر دهید موفقیت شما را تضمین میکند.
  • برگ در انتهاي زوال مي افتد و سيب در ابتداي كمال پس بيانديش چگونه خواهي افتاد همانند برگي زرد يا سيبي سرخ.
  • باران رحمت خدا همیشه می بارد تقصیر ماست که کاسه هایمان را بر عکس گرفته ایم !
  • سعادت دیگران بخش مهمی از خوشتبختی ماست.
  • اگرمی خواهی دیگران خوب باشند خودت خوب باش (مثل آینه ) مولانا
  • صبوری گذشتن از حق خود نیست بلکه تلاشی برای دوباره رسیدن است
  • دو چیز را همیشه فراموش کن: اول به کسی خوبی کردی، دوم کسی به تو بدی کرده.
  • کافیست به آنچه در آرزویش هستید اعتقاد داشته باشید و خود را سزاوار آن بدانید.
  • گشاده دست باش ،جاری باش ،كمك كن (مثل رود)
  • چنان باش که به هر کس بتوانی بگویی مثل من باش
  • اگركسی اشتباه كردآن رابه پوشان (مثل شب)
  • آدم موثر و اثربخش کسی است که آینده اش رو می سازد نه این که آن را پیش بینی کند.
  • نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است . امام صادق علیه السلام
  • پيروزي آن نيست كه هرگز زمين نخوري، آنستكه بعداز هر زمين خوردني برخيزي.
  • هرگز مگذار که خنده تو باعث گریه دیگری شود.
  • فراموش نکن قطاري که از ريل خارج شده ممکن است آزاد باشد ولي راه به جائي نخواهد بر د ...
  • از زندگی خود لذت ببر بدون آن که آن را با زندگی دیگران مقایسه کنی
  • در برابر انتقادات اگر نادرست بود بی اعتنا باش/اگر غیر منصفانه بود عصبانی نشوید/اگر از روی نادانی بود لبخند بزنید /اگر عادلانه بود از آن درس بگیرید
  • بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد . امام حسین علیه السلام
دلیل اصلی بی مزگی غذاهای هواپیما کشف شد!

دلیل اصلی بی مزگی غذاهای هواپیما کشف شد!


گروه: اخبارگوناگون
تاریخ درج: 1393/2/14
نویسنده: مدیر سایت
تعداد بازدید: 1096

غذاهای ارائه شده در سفرهای هوایی هر چقدر هم که برای آنها زحمت کشیده شده باشد، باز هم به مذاق انسان خوش نمی‌آید و اکنون محققان مقصر آن را غدد چشایی معرفی کرده‌اند.

به گفته گرانت میکلز، آشپز اجرایی برنامه توسعه آشپزی سرآشپز آسمان LSG لوفت‌هانزا، در ارتفاع 35 هزار پایی، اولین چیزی که از دست می‌رود، حس چشایی است.
بنظر می‌رسد که هر نوع غذا از ماهی و گوشت گرفته تا انواع پاستا، در هوا طعمی بی‌مزه‌تر از زمین دارند.
یافته‌های میکلز از پژوهش دانشمندان موسسه فرانهوفر آلمان پشتیبانی می‌کند که مواد غذایی را در سطح دریا و شرایط تحت فشار آزمایش می‌کردند.
این آزمایش نشان داد که جو کابین در کنار هوای خشک درون اطاقک هواپیما، باعث بی‌حس شدن غدد چشایی می‌شود که مشابه حالت سرماخوردگی است.
در این حالت، درک مسافران از شوری و شیرینی تا 30 درصد در ارتفاع بالا کاهش می‌یابد.
کاهش رطوبت در کابین همچنین بینی را خشک کرده و حسگرهای عطر و طعم را که برای چشیدن بوی افزودنی‌ها یا غذا ضروری هستند، بی‌حس می‌کند.
میکلز از طراحی یک نمایه عطر و طعم برای متعادل کردن چهار حس چشایی شیرینی، ترشی، شوری و تلخی خبر داد اما خاطرنشان کرد این مزه «خوش‌طعم» است که جزء اصلی طعم مناسب غذاهای هواپیمایی است.
این پژوهش در پی تحقیقات دیگری بوده که بر اساس آن، نوع صدایی که انسان در درون کابین هواپیما در معرض آن قرار دارد، بر غدد چشایی تاثیر گذاشته، حس شوری و شیرینی را کاهش و حس تردی را افزایش می‌دهد.  ایسنا

 

بستن http://www.r-sadeghi.ir/news/اخبار/1393-02-14-08-56-27.html
مطالب مرتبطمطالب مرتبط: